Metakognitiv metode og praksis

6 ugers grundforløb

Effektiv forebyggelse og behandling af kriser, stress, angst, depression...


Målgruppe

Grundprogrammet er for dig som typisk oplever at svære uhensigtsmæssige tanker, følelser og kropslige fornemmelser “kører i ring”, og derfor har svært ved at fungere tilfredstillende i hverdagen. Det er for dig som har tendens til at spekulere dig selv ned i et ‘sort hul’ hvor verden bare ser mere og mere sort ud. Dig som har mistet overblikket over hvad der skal til for at komme ud af situationen, og dig som er i tvivl om hvad du skal gøre – og i hvilken rækkefølge.


Formål

Forløbet har til formål at lære og træne dig til at kunne identificere de mentale mekanismer som går forud for dit ubehag (f.eks stress, angst og depression) og dernæst implementere nogle simple og praktiske psykologiske redskaber, så du kan kontrollere hvor meget dit ubehag rent faktisk må fylde i dit liv. Du vil lære og træne, hvordan du kan holde fokus på de vigtige ting i livet som familie, arbejde og personlige interesser, samt at opretholde et realistisk og bæredygtigt mentalt helbred efterfølgende.


Metoden

Metakognitiv metode adskiller sig typisk i forhold til mange andre behandlingsmetoder, ved at du ikke skal afsløre intime detaljer om dig selv, hvorfor forløbet for mange virker let forståeligt, effektivt og skånsomt. Behandlingen forholder sig derfor ene og alene til hvad du skal gøre med dine tanker, og ikke indholdet af dem.


Programmet

Igennem de 6 nedenstående ugentlige sessioner, vil du lære og træne den mentale evne til at adskille dig fra ubehaget og fokusere på de vigtige ting i livet.


  1. Metakognitiv teori og praksis
  2. Problemer og vores tanker om disse
  3. Detached Mindfulness
  4. Funktion og nytteværdi
  5. Tankefusioner
  6. Forebyggelse og ny plan

 

Hver session varer op til 90 minutter, og der skal påregnes omkring 30 minutters dagligt hjemmearbejde imellem hver session.


Gratis afklarende samtale

For at sikre at du vil kunne få fyldt udbytte af metakognitiv behandling, er det vigtigt at afklare om der er en rette kemi imellem os. Book derfor en gratis afklarende telefon/online samtale via knappen nedenfor. Den tager ca 30. minutter. 


Pris og betaling: dkr 4.995,- inkl. moms

Der afregnes med faktura, hvor betaling bekræfter forløbet.

Grundforløbet er inkl. øvelsesbeskrivelser og lydfiler


Afbudsregler og udeblivelse

Bliver du forhindret i at møde op til din aftalte tid, så husk at melde afbud via telefon: 51932869 senest dagen før inden klokken 15.00. Dernæst rykker vi mødegangen til et senere passende tidspunkt.

Ved udeblivelse eller ved afbud senere end dagen før kl. 15.00, faktureres du et gebyr på dkr. 950,- inkl moms. Mødegangen biver derefter rykket til et senere passende tidspunkt.